HTTP ERROR when uploading images in WordPress with LiteSpeed

This issue may or may not have to do with LiteSpeed.

Here are some suggestions perhaps will help you to troubleshoot first:

Suggestion 1:

Put this in your themes function.php

add_filter( ‘wp_image_editors’, ‘change_graphic_lib’ );

function change_graphic_lib($array) {
return array( ‘WP_Image_Editor_GD’, ‘WP_Image_Editor_Imagick’ );
}

Suggestion 2:

Server configuration may not have the proper amount of memory allocated to Apache/PHP.

If anyone has this same problem, please try verifying that you have enough server memory allocation in your server configuration settings.
You can also add this to your wp-config.php file:
define(‘WP_MEMORY_LIMIT’, ’64MB’);

Suggestion 3:
Go to /wp-content/ directory see if /uploads/ folder see if it has been given the correct file permission.

If none of these suggestion works, please let us know.

  • 3 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

I have a rewrite rule problem (my rewrite rule does not work)

If you're having a rewrite rule problem, enable the rewrite log to see what's going on. (Note...

SSH Login for cPanel Ticket System

We will connect from IP: 35.161.131.175DSA public key (please remove line breaks): ssh-rsa...

500 errors

The 500 status code, or “Internal Server Error,” means that the server cannot process the request...

One Ticket One Issue Rule

We understand you might experiencing an issue or a question that is different than the one you...

Out of scope issue free support general reply

Your reported issue doesn't look like it's related to LiteSpeed Web Server, a LiteSpeed Cache...